turnaj_maj101.máj sa v BAMP-e niesol v znamení prvého basketbalového stretnutia našich najmladších nádejí.  Už od rána sa v telocvični na ZŠ Komenského  ulici v Poprade ozýval radostný pokrik našich bampáčok.  “Poprad, do toho, nebojte sa ničoho!” – povzbudzovali dievčatá svoje spoluhráčky.  Nezaostávali ani rodičia a starí rodičia, ktorí  prišli podporiť svoje ratolesti.

Dievčatá nastúpili na svoj prvý zápas proti Spišskej Novej Vsi v hojnom počte – 26 a ich radosť a odhodlanie sa prejavilo nielen na lavičke, ale hlavne v hre. Boli dravé, snaživé a žiadna lopta pre nich nebola stratená.  Aj keď zápas pre naše najmenšie nedopadol priaznivo, o radosť z hry ich to nepripravilo.

Po zápase sa všetky účastníčky zúčastnili rôznych súťaží.  Čakali na nich “šestky”, hod medicimbalom, hod tenisovou loptičkou do terča, skok do ďiaľky a na koniec driblingový slalom. Dievčatá boli dobre motivované, pretože na nich čakali odmeny a každá chcela vyhrať.

Našim nádejám by sme sa chceli poďakovať a zároveň ich pochváliť. Dnes, a nielen dnes, boli skvelé, tvorili jedno družstvo a už sa tešíme, keď ich budeme na palubovkách vídať častejšie.

Vychutnať si atmosféru z dnešného dňa si môžete na našej stránke v sekcii Galéria.

Rerportáž Televízie Poprad nájdete vo videoarchíve televízie na tomto mieste.